Wordt vriend
Als kleinschalige school kunnen we geen staatsgefinancierde school zijn, en zijn dus zelfvoorzienend wat betreft huisvesting, leermiddelen en lerarensalarissen. Anderzijds doordat we geen staatsgefinancierde school zijn hebben we ook de ruimte om vanuit eigen inzicht en in vrijheid het onderwijs vorm te geven. Word je blij van Buitenbasis en zie jij een toekomst voor je met meer scholen zoals Buitenbasis? Spreken de idealen en de werkwijze van Buitenbasis je aan en zou je ons financieel willen steunen? Vriendenbijdragen worden gewaardeerd als een groot geschenk!

Vanaf €12,50 per maand of €137,50 (korting) per jaar word je vriend van Stichting Buitenbasis. Elk volgend gezinslid kan mee vriend worden voor €2,50 per maand of €30,00 per jaar.

Wil je meer informatie hierover stuur dan een mailtje naar administratie@buitenbasis.nl

Schenking naar keuze
Wil je ons helpen met een (eenmalige) schenking naar keuze? Onze dank! Alle giften klein en groot zijn welkom. Mede door jouw bijdrage dragen we Buitenbasis samen.

Stopzetten periodieke schenking
Je kunt je bijdrage stopzetten door een mail te sturen aan administratie@buitenbasis.nl

Zegt het voort!
Wil je je enthousiasme delen met vrienden en bekenden?
Zo kan de vriendenkring steeds wijder en daarmee gepaard de vrijheid van onderwijs: Waarin kinderen kunnen opgroeien tot zelfbewuste mensen, die verantwoordelijkheid willen dragen voor de aarde en zich vrij voelen om hun eigen intenties en idealen in de wereld te zetten.