Aanname
Wanneer je warm wordt van ons concept, onze visie onderschrijft en voldoet aan de plaatsingsvoorwaarden, kun je via het belangstellingsformulier op de website of telefonisch contact met ons opnemen. Na een telefonisch gesprek nodigen wij je uit voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Wanneer we verwachten dat het kind een passende plek binnen de groep kan hebben, is er de mogelijkheid om een proefperiode af te spreken.

We kunnen maximaal 18 leerlingen plaatsen, daarbij houden we rekening met de opbouw van leerlingen uit verschillende leeftijdsgroepen. Op dit moment hebben we nog ruimte voor nieuwe leerlingen. We houden nauwlettend in de gaten of het kind goed bij ons op school past, dit is niet altijd van tevoren in te schatten. Het is belangrijk om te kijken hoe dit gaat middels een proefperiode.

Wanneer we niet direct ruimte hebben binnen de groep kan je kind op de wachtlijst worden geplaatst. Als er ruimte binnen de groep ontstaat kijken we wie er van de wachtlijst het beste binnen de groep past. Broertjes en zusjes worden met voorrang geplaatst.

Wanneer je je kind wilt uitschrijven bij Buitenbasis, geldt er een opzegtermijn van drie maanden.

Plaatsingsvoorwaarden

  • Op onze school is het belangrijk dat kinderen onderdeel kunnen uitmaken van een groep. Daarom is het van belang dat kinderen goed zelfstandig maar ook samen kunnen werken.
  • Er is geen sprake van een gestapelde problematiek.
  • Onze school is niet geschikt voor kinderen met externaliserende gedragsproblemen.