Advent.
Maandag 29 november vierden we eerste advent. Zo sereen en ingetogen; de beukencirkel in de ochtenddauw, gezang begeleid door vioolspel. Waar de kinderen met zelfgemaakte kaarsjes de adventspiraal steeds meer gingen verlichten, doordat ieder zijn kaarsje één voor één ontstak.

Sint Nicolaas.
Herfst en winter, zo vol energie, één met de wind. En tegelijkertijd ook naar binnen kerend in geborgenheid. Dit was voor ons de maand december.
Met surprises, gedichten en het feestelijke bezoek aan Sint Nicolaas en Piet begonnen we de decembermaand. Het paard van Sinterklaas was (natuurlijk) naar het prachtige paardenparadijs gegaan. Daar waren Sint en Piet ook. We hebben gezongen, er werd cello gespeeld, gedanst en spelletjes gespeeld. Zo mooi hoe ieder kind op zijn eigen wijze het Sinterklaasverhaal ervaart.

Kerstspel.
We sloten dit jaar af met het kerstspel. De kinderen speelden verschillende rollen en naaide kleding hiervoor. Het kerstverhaal werd afsluitend van het jaar gespeeld in de beukencirkel waar de ouders het spel konden aanschouwen. Het was prachtig!

Een prachtjaar.
Wij kijken elkaar vaak aan en voelen ons zo gezegend; de groep kinderen, de oudergroep, vrijwilligers, jullie en wij. Zo fijn om dit samen te doen.  De samenwerking en genegenheid onderling. Het ongelofelijke respect van de kinderen onderling. Wat een parels.  Uniek, liefdevol en aanwezig op hun eigen wijze.
Dank jullie allen, voor het vertrouwen, de steun en liefde die we hebben ervaren in 2021. We wensen jullie in 2022, een jaar waar vanuit het hart geleefd mag worden, vol liefde, vertrouwen en moed!

Jolien en Sofie