‘Het is net alsof we jarig zijn!’
Op vijftien oktober 2021 werd de vrijeschool in Appelbergen officieel geopend.
We zijn natuurlijk blij dat de inspectie Buitenbasis officieel heeft erkend als school, maar we zijn vooral blij met de afgelopen twee maanden die we met elkaar hebben beleefd; stralende kinderen, het vele buitenzijn, een betrokken oudergroep en de mooie samenwerkingen. Het is prachtig om te zien hoe al deze unieke kinderen van verschillende leeftijden samen zo’n mooie complementaire groep vormen.

Herfstmarkt
Aansluitend op de opening was de herfstmarkt. Daarvoor hebben we met de leerlingen, ouders en vrijwilligers laarzenstandaards, potloodhouders en armbandjes gemaakt. Er is in de weken voor de markt fanatiek gevilt, genaaid, er zijn ansichtkaarten gedrukt en papier geschept, slingers gemaakt en Chai pakketten samen gesteld. De kraampjes werden gevuld en versierd.  Het rook naar heerlijke verse taarten, koeken, soepen, popcorn en verse broden van Bakkerij Stoet. De kinderen grabbelenden in de rok van de herfstfee, konden het haar laten invlechten of in de kraampjes helpen met de verkoop. De violist en pianist maakte de herfstmarkt compleet. Dit gaan we vaker doen!

Meer informatie over Buitenbasis? Kijk op www.buitenbasis.nl