Leerkracht bij Buitenbasis gezocht.

Wil jij meebouwen aan levendig onderwijs waar kinderen vanuit hun essentie mogen groeien? Waar zowel jij als zij vanuit hart, hoofd en handen mogen leren en bouwen aan een mooie toekomst? Bij Buitenbasis zoeken we een nieuwe leerkracht!

Buitenbasis is een kleinschalige school in het natuurgebied Appelbergen te Glimmen. De natuur als school, waar ruimte is voor (zelf)vertrouwen, verbinding met jezelf, de ander en de omgeving. Geïnspireerd op verschillende onderwijsvormen waaronder vrijeschool en hartgedragen onderwijs. Een natuurlijk ritme, balans in de dag, met structuur, geborgenheid en vrijheid. Onze groep bestaat uit ongeveer zestien kinderen (van vier tot twaalf jaar) waarin ieder kind in een eigen tempo leert en zijn unieke weg mag gaan.

Ben jij in staat om een kind te zien in wie het is, ben je ondernemend, daadkrachtig, warm, nieuwsgierig, in groei, verwonderd, vol vertrouwen en wil jij dit prachtige avontuur met ons aangaan? Stuur dan een bericht naar info@buitenbasis.nl voor meer informatie.